Servicii de mentorat la matematică

Mini

10 ședințe

RON 100

per ședință

  • 110′ de pregătire per ședință, față-în-față
  • maxim 4 elevi per grupă
  • Programare în avans a ședințelor
  • Plată în 2 rate egale
10%

discount pentru plata în avans

Maxi

20 ședințe

RON 100

per ședință

  • 110′ de pregătire per ședință, față-în-față
  • maxim 4 elevi per grupă
  • Programare în avans a ședințelor
  • Plată în 3 rate egale
15%

discount pentru plata în avans

Meditații la matematică. Servicii oferite persoanelor fizice.În Brașov, la un număr de aproape 20.000 elevi înscriși în clasele V-XII, sunt doar 135-140 de profesori de matematică, atât titulari cât și suplinitori, ceea ce înseamnă un număr mediu de ~145 elevi per profesor

Programa școlară foarte încărcată impune un ritm de predare alert ceea ce, coroborat cu numărul de elevi mare per clasă, duce la imposibilitatea profesorului, oricât de binevoitor ar fi, de a lucra individual și în ritmul fiecărui elev.

În acest context este evident că modul în care sistemul educațional și cel de evaluare sunt concepute în România, în prezent, au generat o nevoie acută, reală, de pregătire suplimentară și mentorat în afara programului școlar.

Prin programul S.O.S. MATE oferim meditații la matematică pentru elevii din clasele V-XII, pentru a facilita transmiterea corectă și eficientă a tuturor informațiilor necesare înțelegerii materiei.

Programul de meditații S.O.S. MATE este condus de Dna. Lorena OPRICA, absolventă a Facultății de Matematică, Matematici Aplicate, a Universității A. I. Cuza din Iași, formator certificat, cu o experiență de peste 20 de ani în pregătirea suplimentară la matematică.

Pregătirea se realizează într-un mediu primitor, în grupe de maxim 4 elevi, în ședințe săptămânale de câte 110’ organizate astfel încât să respecte programa școlară și să pregătească beneficiarii pentru cerințele de la clasă și de la examenele naționale de profil. Grupele sunt formate după o testarea prealabilă a nivelului de pregătire al fiecărui elev, astfel încât ritmul de lucru să poată fi susținut omogen de fiecare grupă în parte.

Companiile din zona metropolitană Brașov sunt invitate să se alăture misiunii noastre de a reduce abandonul școlar în Brașov. Află cum, accesând link-ul următor.